Mirror mode not working

Post here if you have problems installing or using FBackup
svooz
Posts: 3
Joined: Tue Mar 29, 2016 8:30 am

Mirror mode not working

Postby svooz » Tue Mar 29, 2016 8:42 am

Hi,

I've just realized that the latest files (new or modified) are not synchronized to my external hard drive in mirror mode (new folders are created but empty). This seems to occur since version 6.
I've tried to uninstall the latest version, delete all files related to FBackup in AppData and reinstall the latest version. Still not working.

I've seen in other thread that you ask for the catalog file and the last log file, i don't think i can send you mine since it's over 20Mb and my email box will not allow it.

Also where can i find older versions of FBackUp to see if version 6 is the real problem or not ?

Thanks in advance.

alanw47
Posts: 2
Joined: Thu Mar 31, 2016 10:34 am

Re: Mirror mode not working

Postby alanw47 » Thu Mar 31, 2016 10:38 am

Hi,

I'm having exactly the same problem since the upgrade to 6.0.137, I can only suspect that the issue is related to that, it worked fine before, but nothing I have added since the update is being backed up, although the backup runs and says it has been completed with 0 additions to the file list

Softland
Posts: 1548
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Mirror mode not working

Postby Softland » Thu Mar 31, 2016 1:13 pm

Hi,

In order to see what the problem is, please send us at least the backup log. Put it into a zip archive and send it by email to info[at]fbackup[dot]com

alanw47
Posts: 2
Joined: Thu Mar 31, 2016 10:34 am

Re: Mirror mode not working

Postby alanw47 » Fri Apr 01, 2016 12:20 pm

I'm not sure I will still have those logs as I have given in and recreated the jobs and that seems to have cured it, but the next few days will tell.

svooz
Posts: 3
Joined: Tue Mar 29, 2016 8:30 am

Re: Mirror mode not working

Postby svooz » Tue Apr 05, 2016 8:29 am

Hi,

It's been a week and i still can't backup my files. I've send the log file to info[at]fbackup[dot]com but no response.
I haven't tried to recreate my jobs (too long for me). Is it worth it?

Otherwise where can I find version 5.5?

Thanks

Softland
Posts: 1548
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Mirror mode not working

Postby Softland » Fri Apr 15, 2016 7:20 am

@svooz: if you did not get a response from us yet, please re-send the email.

svooz
Posts: 3
Joined: Tue Mar 29, 2016 8:30 am

Re: Mirror mode not working

Postby svooz » Tue Apr 19, 2016 9:32 am

Hi,

I've upgraded to the last version and recreated all my jobs from scratch, everything seems to work fine.
I think the problem was in the jobs conversion from version 5 to version 6.


Return to “Troubleshooting”