x
Compare FBackup with Backup4all
FBackupBackup4all
Incremental Backupsblankblank
AES encryptionblankblank
Email notificationsblankblank
Backup to Microsoft OneDriveblankblank
compare all features преземање

Промовирај го FBackup

помогнете ни да го споделиме

Ако ти се допаѓа FBackup, помогнете ни да го промовираме

Најдобриот начин за тоа е да им кажете на луѓето зошто Ви се допаѓа FBackup и како Ви помага. Можете да напишете критика за FBackup на интернет-страниците како што се Download.com илиTucows.com, да им пратите е-мајл на уредниците на списанијата како што се PC World или PC Magazine или преку е-мајл да им пренесете на Вашите пријатели за FBackup . Исто така, ќе ни биде од помош ако во листата на Вашите фаворити додадете www.FBackup.com:

Линк до нас

Ако имате интернет-страница или блог, можете да ги искористите банерите подолу како линк до интернет-страницата на FBackup:
Официјален линк:
<a href="http://www.FBackup.com" title="Free backup software, FBackup" >Free backup software</a>

Banner 468x60:

<a href="http://www.FBackup.com" title="Free backup software, FBackup" ><img src="http://www.FBackup.com/images/banner_fbackup_468_60_exp.png"></a>

Banner 431x80:

<a href="http://www.FBackup.com" title="Free backup software, FBackup" ><img src="http://www.FBackup.com/images/banner_fbackup_431_80_exp.png"></a>

Banner 148x116:

<a href="http://www.FBackup.com" title="Free backup software, FBackup" ><img src="http://www.FBackup.com/images/banner_fbackup_148_116_exp.png"></a>

Banner 80x15:

<a href="http://www.FBackup.com" title="Free backup software, FBackup" ><img src="http://www.FBackup.com/images/banner_fbackup_80_15_exp.png"></a>


Напишете мислење

Можете да ни помогнете да ги убедиме другите луѓе да го преземат и користат FBackup преку прегледување и рангирање на популарните сајтови за преземање, како што се:


Писма до уредниците

Можете да им испратите е-мајл на компјутерските списанија со коментари за FBackup каде ќе им објасните зошто и како Ви е од помош:


Неформално обележување

Доколку користите интернет услуги за споделување и онлајн зачувување на Вашите обележани страници, кон Вашата листа на обележани страни можете да ја додадете и www.FBackup.com . Едноставно донесете го покажувачот на следново копче за обележување и кликнете на иконата што одговара на услугата што ја користите и ќе бидете насочени кон надворешна страница каде ќе можете да се логирате и да ја додадете нашата интернет-страниц кон Вашите онлајн обележани страници: Bookmark FBackup


Споделете со пријателите

Можете преку е-мајл да им го препорачате на Вашите пријатели. Подолу има пример за тоа што би можеле да напишете во е-мајлот (само копирајте го текстот и залепете го во Вашиот е-мајл):


Get the latest news and updates about FBackup

You can stay up-to-date with the latest news about FBackup in several ways:

Other freeware programs you might be interested in

Softland (the company that develops FBackup) is also the maker of two other popular freeware programs, so if you like what we did with FBackup why not try them too:

Rate FBackup 8.1

Current:
4.6/5 806 votes