x
 
FBackup vs Backup4all
FBackupBackup4all
Incremental Backups
AES encryption
Email notifications
Backup to FTP/SFTP
compare all featuresпреземање

бесплатен бекап-софтве

NEW: Version 6.4.355 | 12-Apr-2017

Преземете

Includes cloud backups to Google Drive

Како работи
Погледнете го видеото

Commercial Backup

Backup4all Professional

Преземете

 

Buy Backup4all
20% discount

1

преземање

Бесплатно!

2

Инсталирајте

Сигурно

3

уживаат

нема nags

FBackup има едноставен интерфејс и Ве води низ процесот на дефинирање на бекапот со помош на услужливиот волшебник што ќе Ве праша:

FBackup

Кога ќе се дефинира задачата за бекапот, можете да ја изведете мануелно со притискање на Backup копчето (или F6) или доколку сте додале распределувач, процесот ќе започне автоматски. FBackup лесно може да креира бекап од локалните драјвови (вклучувајќи ги драјвовите приклучени преку USB) на дестинации како што се драјвови поврзани со USB/Firewire или мапирани мрежни локации. Креира стандардни зипувани датотеки (при употреба на целосен бекап) или идентични копии од оригиналните извори без компресирање (при употреба на бекап со огледала). Најдобрата карактеристика на Freeware-бекап софтверот е тоа што бесплатно ги заштитува Вашите податоци.

Главни карактеристики

FBackup е бесплатен бекап-софтвер и не се препорачува за целосен бекап на системот (имиџ бекап).

бесплатен бекап-софтве

Fbackup 6.4

Windows 10, 8/8.1, 7, Vista, XP, 2008/2003 Server (32/64-bit)

Огледала | Огледала

71.5 MB | 6.4.355