error backing up a >4GB .iso file

Post here if you have problems installing or using FBackup
vanzabee
Posts: 2
Joined: Fri Aug 28, 2009 1:42 am

Postby vanzabee » Fri Aug 28, 2009 8:47 am

[28/8/2009 12:39:25] FBackup 4.2.153

[28/8/2009 12:39:25] Search for "Warning: " and "Error: " to locate warnings and errors in this log file

[28/8/2009 12:39:25] Starting backup for "New Backup" at 28/8/2009 12:39:25

[28/8/2009 12:39:25] Operating system: Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600)

Processor[0] : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+

Processor[1] : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+

Physical memory (free/total) : 504 MB/990 MB

Display (res/color/DPI) : 1680X1050/32 bit/96

System font (name/height/size/charset) : Tahoma/-13/10/1

Admin/BkPriv/RePriv : True/True/True

IsWOW64 : False

Locale : 中文(香港特别行政区)

[28/8/2009 12:39:28] Checking if the drives of the sources exist

[28/8/2009 12:39:28] Checking backup destination (External hard drive)

[28/8/2009 12:39:28] Creating the list of files to backup

[28/8/2009 12:39:28] Found file G:\photos\wedding photos\P3_video.iso

[28/8/2009 12:39:28] Preparing shadow copy

[28/8/2009 12:39:33] Folders found to backup: 0

[28/8/2009 12:39:33] Files found to backup: 1 (4,243,650 KB)


[28/8/2009 12:39:33] Warning: Skipping file G:\photos\wedding photos\P3_video.iso

Destination error (code 112). System Error. Code: 112.

磁盘空间不足。. H:\backup\G\photos\wedding photos\P3_video.iso.

Files skipped: 1

Backup completed at 28/8/2009 12:39:34 with 0 error(s), 1 warning(s)


I am using Chinese Windows XP. the phrase "磁盘空间不足。" means "Insufficient Disk Space".


I am backing up to an external harddisk with over 900GB disk space. no way that it is out of space. I tried backing up the same file to a local harddisk with success.


So it must be related to choosing the external harddisk as the destination.


Please help.



Softland
Posts: 1521
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Fri Aug 28, 2009 2:03 pm

Hi,


Is the destination drive formatted as FAT32 or NTFS? If it's FAT32, please format it as NTFS as the FAT32 cannot handle files larger than 4 GB.



vanzabee
Posts: 2
Joined: Fri Aug 28, 2009 1:42 am

Postby vanzabee » Thu Oct 22, 2009 3:26 pm

thank you. yes it is fat32. let me try NTFS.




Return to “Troubleshooting”