Backup will not run on schedule

Post here if you have problems installing or using FBackup
Softland
Posts: 1445
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Backup will not run on schedule

Postby Softland » Tue Mar 22, 2016 8:23 am

Hi,

Please recreate the scheduled tasks. Do you have the same problem with the latest version 6.0.137?

avguser
Posts: 4
Joined: Wed Dec 03, 2014 1:09 am

Re: Backup will not run on schedule

Postby avguser » Thu Apr 21, 2016 11:15 am

I did not have time to fiddle this AM. Two days ago I upgraded from v5 to V6.

This morning I noticed that the nightly jobs I have scheduled did not run.

Reading above, it looks as if one has to manually recreate the schedule. Is that correct or is there a way to import/migrate the old v5 schedule. The backup jobs appear to be there. A quick glimpse at the Scheduler option showed it to be blank (meaning the timing I had set up did not carry over). I have five nightly jobs that I run. None work yet.

Softland
Posts: 1445
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Backup will not run on schedule

Postby Softland » Fri Apr 22, 2016 12:06 pm

Hi,

Please see if the scheduled tasks exists in Control Panel->Task Scheduler->Softland->Backup4all 6 and have the correct application path.

tkalich
Posts: 4
Joined: Thu May 05, 2016 1:38 pm

Re: Backup will not run on schedule

Postby tkalich » Thu May 05, 2016 2:36 pm

I just developed the same problem. Running version 6.1, build 157. Backing up data files on a network server to an external hard drive. Scheduler had worked correctly until last Friday. Hasn't run on schedule since. I have not changed a thing that I am aware of. What's the solution?

Softland
Posts: 1445
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Backup will not run on schedule

Postby Softland » Fri May 13, 2016 12:58 pm

Hi,

Is there any error message in "Control Panel->Task Scheduler" for that task?
Do you have the same problem if you create a new task or edit this one to run when you are in front of the computer?


Return to “Troubleshooting”