fbackup has command line parameters?

You can ask general questions, share opinions or advices about FBackup
darkone2k4
Posts: 7
Joined: Thu Mar 05, 2009 2:43 am

Postby darkone2k4 » Thu Mar 05, 2009 9:45 am

Hi!


fbackup has command line parameters?



Softland
Posts: 1565
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Thu Mar 05, 2009 1:30 pm

FBackup does not have command line parameters.



darkone2k4
Posts: 7
Joined: Thu Mar 05, 2009 2:43 am

Postby darkone2k4 » Fri Mar 06, 2009 12:01 am

thanks for the reply


Is it possible to implement this feature?

I need this feature to include an backup in an installer.


PD: Sorry my bad english.



Softland
Posts: 1565
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Fri Mar 06, 2009 6:43 pm

Hi,


At this moment, we don't have plans to implement command line parameters in FBackup.



darkone2k4
Posts: 7
Joined: Thu Mar 05, 2009 2:43 am

Postby darkone2k4 » Fri Mar 06, 2009 9:05 pm

thank you..


I need to ask you something important about FBackup, do you have a mail to contact you??



Softland
Posts: 1565
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Mon Mar 09, 2009 11:07 am

Yes, if you want to contact us by email you can do so at info[at]fbackup[dot]com



darkone2k4
Posts: 7
Joined: Thu Mar 05, 2009 2:43 am

Postby darkone2k4 » Wed Mar 11, 2009 9:36 pm

thank you...


i've send you today a mail....




Return to “General”